duminică, 11 august 2013

China Glaze - Flip Flop Fantasy

Ador ojele in culori neon si desi Sun Worshiper este preferata mea, Flip Flop Fantasy din colectia Poolside din 2010 a celor de la China Glaze este o concurenta serioasa pentru primul loc!

I adore neon nail polishes and although Sun Worshiper is my favorite, Flip Flop Fantasy from China Glaze's 2010 Poolside Collection, is a close second!


Ca toate lacurile de unghii neon, Flip Fantasy este aproape imposibil de fotografiat corect. Este un corai foarte intens ce atrage atentia in orice situatie! Categoric nu pentru cele care prefera culorile clasice sau discrete! Din pacate, formula nu este foarte buna. E un pic groasa si e nevoie de trei starturi aplicate cu grija pentru un rezultat egal. Se usuca satinat asa ca un top coat pentru uscare rapida este necesar pentru a o face lucioasa si a scurta timpul de uscare. Dar rezultatul final merita cu prisosinta!

Like all neons, Flip Flop Fantasy is almost impossible to photograph correctly. It's an insanely bright coral that get's attention in any situation! Definitely not for those of you who prefer classic or discrete shades! Unfortunately, the formula isn't very good. It's a little thick and it takes three carefully applied coats for an even finish. It dries to satin so a fast drying top coat is a necessity to get it shiny and to shorten the drying time. But the end result is absolutely worth it!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu